Sunday, March 2, 2014

Özel bir şeyler...

Küçük küçük mutluluklar değil midir hayatı keyifli kılan.. Ve o küçük küçük mutlulukları yaratmak çoğu kez bizim elimizde değil midir? Özenle hazırlanmış bir sofra, bahçeden koparılmış iki karanfil, iki mum, basit ama sevilen bir yemek, yanına güzel bir salata.. Sonrada saatlerce süren masa başı sohbetleri, geleceğe dair hayal kurmalar.. İşte böyle basit aslında her şey..

Sahildeki Ev'in dün gecesinden karelerle , herkese iyi Pazarlar diyorum..


I believe its all about creating little happinesses to have a fulfilling life, and its within our hands to create those precious moments. Sometimes its all about a table put together with love, two small carnations from the garden, two candles,  a delicious but simple meal served with salad.. And long talks at the table, involving lots of dreams with your loved ones..

Here are couple shots from our table last night and I hope you are all enjoying a lazy Sunday..







11 comments:

  1. Basit yaşayacaksın basit önemli olan sevdiğinle beraber olmak, Taze demlenmiş çay yanında simit yada zeytin ekmek.Birde sizin dediğiniz gibi

    ReplyDelete
  2. Tünaydın, Yalova da ki bulutlu havanın aksine masanız ve barındırdığı renkler Pazar günüme canlılık kattı :) Mutluluğun başlayıp hiç bitmemesi gereken bir şey olduğu gibi yanlış bir öğreti yada kanıyla büyüdük çoğumuz, oysa mutluluk anlardan oluşuyor, bazen bir fotoğrafa bakarken hissedilen o kısacık an gibi, şuan olduğum gibi :)) Güzel anlarla dolu olsun gününüz...

    ReplyDelete
  3. Blogunuzu o kadar keyifle okuyor ve izliyorum ki... Mutlu olmak için doğada ne kadar çok şey var değil mi bizi kendine çeken?
    Mutlu geçsin hep günleriniz.

    ReplyDelete
  4. Lovely table setting! I especially like the glasses!AriadnefromGreece!

    ReplyDelete
  5. Küçük ayrıntılara bayıldım, çok hoş bir düzenleme olmuş.

    ReplyDelete
  6. Önemli olan zaten o küçük mutlulukların değerini bilerek yaşamak değil mi ?
    Ellerinize sağlık. İç açıcı ferah taze bir sofra olmuş...

    ReplyDelete
  7. Ziyaretinize kendi sayfamdan cevap verdim ama birde burdan teşekkür etmek istedim. Blogunuzu,evinizi, görebildiğim kadar seçtiğiniz hayatı ,en önemlisi de Datçayı o kadar çok seviyorumki fotoğraflarınızdan gözümü alamıyorum tekrar teşekkür ederim sevgilerimle.

    ReplyDelete
  8. Kapalı ve yağmurlu bir günün ardından bloğunuzda gezinirken yüzümdeki gülümsemeyi saklayamadım. Çok teşekkür ederim paylaşımınız ve güzel fotoğraflarınız için. Keyifle sizi takip edeceğim. Sevgilerimle...

    ReplyDelete
  9. Evinizin, tatlı hayvanlarınızın her şeyin ne kadar güzel ve sevimli olduğu malum. Bir de fotoğraf beceriniz eklenince her şey beş yıldızlı oluyor. Çok çok güzel ve kaliteli görünüyor her şey :)

    ReplyDelete
  10. özlemişim senin yazılarını okumayı,resimlerine bakmayı...oh ....ne iyi geldi anlatamam...

    ReplyDelete
  11. Aman Tanrım!!!!
    Yaratıcılığınıza hayran kaldım. Kuşdilli mumluklarınız kopyalayıp evimde de yaşatacağım.

    ReplyDelete